スイスよりバーテンダー初来店 |
I met Mr.Nico Colic at my bar last night.
He is a bartender in Zürich,Switzerland.
He is eager to learn. I made 3 cocktails pairing for him.
1 : Sidecar × Homemade orange peel
2 : Daiquiri × Dryfruits(apple,pear,peach,mango) marinated with Rivesaltes(V.D.N),with the black pepper
3 : Fins Bois mousse(my original cocktail for Cognac Guy PINARD) × Homemade Japanese sweet bean past jelly “Yokan”(included Chartreuse)
I'm glad he enjoyed all,and it was a pleasure talking with him a lot !
Thanks for a once in a lifetime chance to see him.
I hope our paths will cross again ♬
Someday I'll take a trip to his country.
昨日スイス・チューリッヒよりバーテンダーのニコ・コリックさんが初来店してくださいました。
とても勉強熱心で3つのカクテルペアリングを提供しました。
1 : サイドカー × 自家製オレンジピールの砂糖漬け
2 : ダイキリ × ドライフルーツ(リンゴ,洋梨,桃,マンゴー)のリブサルト(南仏ヴァン・ド・ナチュレ)“漬け” ブラックペッパーを添えて
3 : ファン・ボア ムース(コニャック ギィ ピナールへプレゼントしたオリジナルカクテル) × 自家製羊羹(シャルトリューズ風味)
全て喜んで頂けて嬉しかったしお話も沢山出来て良かったです!
一期一会の出会いに感謝です。
またご縁があるといいですね♬
いつか彼の国を旅しよう。
※3連休最終日の本日は祝日により18時開店となります。
本日も宜しくお願い申し上げます。